fbpx

Calea Moinesti 130

Mărgineni, Bacău

0756.864.466

L-V, 10-19

Investim în cele mai bune unelte, pentru cele mai bune produse

Produsele din lemn masiv marca Apium Wood sunt lucrate într-un atelier de tâmplărie dotat cu unelte de ultimă generație, pentru a garanta un produs final autentic, perfect finisat.

Considerăm că pentru a livra elemente de calitate, trebuie să investim constant atât în componentele cu care lucrăm, cât și în angajații noștri. Mediul nostru de lucru este unul foarte plăcut, iar folosirea instrumentelor performante ne ajută să creăm uși, scări și articole de amenajare interioară la cele mai înalte standarde.

Pentru partea de vopsitorie utilizăm o pompă  de vopsit profesională, într-o cabină presurizată cu toate condițiile pentru un mediu cât mai confortabil.

De ce alegi Apium Wood?

Pentru că la noi ai siguranța unui pordus de calitate, făcut să reziste în timp. Designul personalizat, atenția pentru detalii, finisajele perfecte și pasiunea cu care lucrăm ne ajută să realizăm produse unice pe piață.

Modelele se pot produce, la cerere, din diferite esente cum ar fi: tei, stejar, frasin. Nuanțele disponibile sunt natur, mahon, nuc, stejar, tei, venghe, cireș ș.a.
În ceea ce privește ușile din lemn masiv, ele sunt prevăzute cu toc, extensii de toc până la 30cm, pervazuri pe ambele părți, cheder, 3 balamale (3D reglabile), sticlă, broască, mâner, montaj și transport, toate fiind incluse în preț. Feronerie AGB. Lacurile folosite sunt profesionale.

Sună la 0756864466