fbpx

Calea Moinesti 130

Mărgineni, Bacău

0756.864.466

L-V, 10-19

Joburi Bacău: angajăm tâmplari și vopsitori

Joburi Bacău. La Apium Wood căutăm persoane care își doresc ca locul de muncă să fie o plăcere, zi de zi. Activăm într-un domeniu în continuă dezvoltare, creativ și în care nu te poți plictisi niciodată. Fiecare proiect reprezintă o provocare frumoasă, iar arta prelucrării lemnului oferă tâmplarului satisfacția de a crea ceva unic, deosebit.

Joburi Bacău: Ce așteptări avem de la angajații noștri?

Noi transformăm lemnul în obiecte deosebite, făcute să reziste în timp. Atenția noastră pentru detalii, pasiunea cu care prelucrăm esențele de tei, stejar sau frasin, precum și înțelegerea nevoilor clientului ne ajută să creăm elemente cu un design unic, perfecte pentru casele clienților noștri. De aceea, avem nevoie ca angajații noștri să fie:

Ce oferim?

Ce facem la Apium Wood?

Suntem producători de uși și scări, precum și alte elemente, din lemn masiv. Produsele noastre sunt realizate la comandă, din esențe de tei, frasin și stejar. Atelierul nostru este echipat cu aparatură de calitate superioară, iar partea de vopsitorie se realizează cu o pompă de vopsit profesională, într-o cabină presurizată cu toate condițiile pentru un mediu cât mai confortabil.

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne pe site, dar și pe pagina noastră de facebook.

Sună la 0756864466