fbpx

Calea Moinesti 130

Mărgineni, Bacău

0756.864.466

L-V, 10-19

De ce lucrăm cu lemn masiv

„Omul are multe chipuri. Lemnul are multe chipuri. Lemnul nu folosește nicio strategie. Lemnul nu se prezintă, nu-și pune măști falsificatoare ale sinelui în funcție de diferitele situații. Lemnul nu este demagogic, nu râde, nu plânge. Lemnul nu dorește să se înfățișeze nimănui. Lemnul, pur și simplu, este.” (Citat din Peter Sragher)

Acest citat definește cel mai bine bucuria și plăcerea de a lucra cu lemn masiv. Noblețea lui, mirosul, textura, coroborate cu arta de prelucrare a lemnului, ne ajută să producem uși, scări și elemente de decor impresionante, unice.

Promisiunea pe care am făcut-o atunci când am pus bazele Apium Wood a fost să nu facem, sub niciun chip, rabat de la calitate. De aceea, am optat ca toate produsele noastră să fie lucrate în lemn masiv.

Transformăm lemnul în obiecte deosebite, făcute să reziste în timp. Atenția noastră pentru detalii, pasiunea cu care prelucrăm esențele de tei, stejar sau frasin, precum și înțelegerea nevoilor clientului ne ajută să creăm elemente cu un design unic, perfecte pentru casele dumneavoastră.

Lemnul masiv – rezistent în timp

Pentru că ușile și scările sunt obiecte supuse utilizării intensive, acestea trebuie să fie foarte rezistente, fiabile. Din acest motiv, considerăm că folosirea lemnului masiv în fabricarea acestor elemente este cea mai bună alegere. Lemnul este ușor de întreținut, are un aspect plăcut, high class, și oferă o notă aparte locuinței.

Gândiți pe termen lung. Elemente din lemn masiv (scări, uși, mobilă etc.), înseamnă, pe lângă componenta estetică și confortul pe care îl oferă, un plus adăugat la valoarea locuinței, în cazul în care vreodată vă gândiți să vindeți imobilul.

Toate produsele noastre sunt făcute din elemente naturale, începând de la lemn și continuând cu baițurile și lacurile pe care le folosim.

Pentru un design atrăgător, alege lemn masiv

Elementele realizate din lemn masiv sunt cea mai deosebită și mai elegantă modalitate de decorare a unei locuințe. Creează o atmosferă liniștită și deosebită, având un impact pozitiv asupra stării de sănătate și a psihicului. Toate acestea, combinate cu o alegere potrivită a esențelor de lemn și a baițurilor, conferă o aură unică și pozitivă oricărei case.

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Sună la 0756864466