fbpx

Calea Moinesti 80

Mărgineni, Bacău

0756.864.466

L-V, 10-19

Scări interioare din lemn masiv, 100% calitate Apium Wood

Casele cu scări interioare din lemn masiv vor avea întotdeauna un farmec aparte. Scara duce către un loc care nu ne este vizibil, așadar prezența ei este învăluită în mister. Dar dincolo de estetic, scările interioare sunt foarte practice și ușor de întreținut, atât timp cât se investește din start într-o scară din material de foarte bună calitate, așa cum este lemnul masiv.

Scări interioare din lemn masiv, avantaje pe viață

Lemnul masiv oferă o multitudine de avantaje, dintre care cele mai importante sunt:

– lemnul masiv este ecologic, el neconținând nimic toxic în structura lui, așa cum se întâmplă în cazul PAL-ului sau MDF-ului care sunt produse pe bază de lemn, mai precis de resturi de lemn presate în coli, la care se folosesc diverse substanțe pentru structură;

– lemnul are un miros natural plăcut, este „materie vie” care respiră;

– este unul dintre cele mai durabile materiale folosite în construcție și, îndeosebi, în industria mobilierului, ușilor, scărilor;

– nu se demodează niciodată, piesele din lemn masiv fiind printre cele mai apreciate la târgurile de specialitate.

În ceea ce privește scara interioară din lemn, fiind o piesă centrală a casei, este important să alegeți o scară din lemn masiv, care se impune prin noblețea lemnului utilizat și a designul special, dar mai ales prin rezistența în timp. Prin natura sa, o scară este supusă la utilizări zilnice, repetate, așadar este important să investiți deodată într-un obiect de calitate superioară, care să se mențină, atât funcțional, cât și estetic, pe termen lung. O scără din lemn masiv, precum și alte elemente din lemn masiv (uși, mobilă etc.), înseamnă un plus adăugat la valoarea locuinței, în cazul în care vreodată vă gândiți să vindeți imobilul.

Modele scări interioare din lemn

Vă prezentăm câteva modele de scări interioare din lemn la care am lucrat în cadrul proiectelor noastre. Veți vedea cât de versatile pot fi aceste scări, putând fi construite fie drept, fie elicoidal; pot fi doar din lemn, ori li se pot adăuga și alte accesorii din sticlă securizată etc.

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0756864466