fbpx

Calea Moinesti 80

Mărgineni, Bacău

0756.864.466

L-V, 09:00-18:00

Uși din lemn masiv, avantaje pe termen lung

Alegerea unor uși din lemn masiv poate fi cea mai bună soluție pentru casa/apartamentul tău, cu numeroase beneficii pe termen lung și cu o investiție inițială avantajoasă.

De ce să alegi uși din lemn masiv?

Spre deosebire de ușile din PAL, aluminiu sau alt tip de material, ușile din lemn sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Printre cele mai importante avantaje ale unor uși din lemn masiv, enumerăm:

Dincolo de aspectele tehnice, există și alte beneficii importante pe care ușile fabricate din lemn le oferă. Printre acestea designul – cât de bine arată o ușă din lemn masiv comparativ cu celelalte modele de pe piață. Atmosfera elegantă și de bun-gust pe care o oferă întregii încăperi, precum și sentimentul de maximă siguranță fac ca ușile din lemn masiv să fie prima alegere a celor care apreciază calitatea, lucrul bine făcut.

Ușa este cartea de vizită a locuinței tale, cartea ta de vizită. La Apium Wood înțelegem importanța unor uși de interior din lemn, de calitate, și faptul că rolul lor este atât practic, cât și estetic. De aceea, folosim diverse esențe, ca tei, frasin sau stejar, pentru a realiza obiecte unice, finisate manual și care să reziste în timp. Ușile noastre sunt adevărate piese de rezistență ale casei tale!

Ușa din lemn este foarte versatilă și poate fi ușor adaptată spațiului de care dispui. Modelel de ușă pot fi foarte variate, de la uși pline (doar din lemn), până la uși cu cadrul din lemn și sticlă.

Îți poți alege culoarea și materialul ușii, modele variate cu sticlă sau fără, exact așa cum îți imaginezi tu că vrei să fie.

De asemenea, este important de menționat printre aceste avantaje și faptul că lemnul este un izolator natural, atât termic (păstrează bine căldura înăuntru), cât și fonic (protejează foarte bine împotriva zgomotelor din exterior), ceea ce înseamnă că îți oferă tot confortul și odihna de care ai nevoie în interiorul locuinței și a dormitorului.

Concluzia:

Lemnul masiv este rezistent în timp. Pentru că ușile sunt obiecte supuse utilizării intensive, acestea trebuie să fie foarte rezistente, fiabile. Din acest motiv, considerăm că folosirea lemnului masiv în fabricarea acestor elemente este cea mai bună alegere. Lemnul este ușor de întreținut, are un aspect plăcut, high class, și oferă o notă aparte locuinței.

Gândiți pe termen lung. Elemente din lemn masiv (scări, uși, mobilă etc.), înseamnă, pe lângă componenta estetică și confortul pe care îl oferă, un plus adăugat la valoarea locuinței, în cazul în care vreodată vă gândiți să vindeți imobilul. Toate produsele noastre sunt făcute din elemente naturale, începând de la lemn și continuând cu baițurile și lacurile pe care le folosim.

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0756864466