fbpx

Calea Moinesti 80

Mărgineni, Bacău

0756.864.466

L-V, 10-19

Uși glisante din lemn masiv – Apium Wood

Atunci când spațiul nu ne permite instalarea unei uși cu deschidere clasică, opțiunile noastre se îndreaptă spre modelele de uși glisante (uși culisante). Din fericire, există pe piață numeroase modele și posibilități de a instala o usă glinsată, fără a-și pierde rolul sau eleganța. La Apium Wood producem uși glisante la comandă, având în vedere dorințele clientului,d ar și de posibilitățile pe care le oferă spațiul. Astfel, produsul final este o ușă care satisface din toate punctele de vedere: funcțional, estetic, calitativ etc.

Uși glisante din lemn masiv, de la Apium Wood

În fabricarea ușilor noastre, indiferent de modelul și tipul lor, nu ne abatem niciodată de la câteva reguli:

Avantajele ușilor glisante (culisante)

Modele de uși glisante

Din punct de vedere estetic, ușile culisante pot fi fabricate doar din lemn masiv, ori din mai multe tipuri de materiale, precum sticlă, aluminiu etc. Important este că, dacă vă doriți ca ușa să arate într-un anumit fel, există posibilitatea de a crea un produs personalizat, conform dorințelor dumneavoastră și a nevoilor spațiului.

Știați că?

Ușile culisante sau glisante în perete au fost folosite uneori în case din epoca victoriana pentru a separa spațiile de locuit, ele sunt, de asemenea, folosite în case noi, fiind ușor de montat și cu un design modern.

În apartamentele sau garsonierele mici, ușile culisante sau glisante din sticlă pot înlocui cu brio anumiți pereți, separând la nevoie zonele de activitate și păstrând în același timp senzația de spațiu degajat.

Ușile culisante sau glisante pot înlocui absolut orice ușa din casa dumneavoastră, fie că vorbim despre baie, bucătărie, dormitor, living, hol sau chiar camera copiilor, oferind același confort și protecție precum o ușă standard.

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0756864466