fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Ușa albă, potrivită oricărui stil

De-a lungul anilor de activitate, am construit nenumărate uși de interior, scări și piese de mobilier din lemn masiv. De fiecare dată încercăm să ne pliem după dorința clientului, pentru ca rezultatul să fie cel așteptat sau chiar peste așteptări. Multe persoane sunt în căutare unor uși interior albe. Aceste au avantajul de a se potrivi în multe stiluri de design interior, oferă un plus de luminozitate casei și pot fi, în funcție de decor, ori discrete, ori piesa de rezistență.

Uși interior albe – cum să le potrivești stilului tău

Din capul locului îți precizăm că, indiferent de afinitățile tale în materie de amenajări interiore, importantă este calitatea. Așadar, dacă vrei un rezultat final cu adevărat spectaculos, care să dăinuie în timp, trebuie să investești în materiale foarte bune. În ceea ce privește ușa, este de la sine înțeles că te sfătuim să optezi pentru lemn masiv, un material natural, foarte rezistent, ușor de întreținut, care îți oferă siguranță și care va da produsului note finale excepționale.

Cu geam sau fără geam?

Ușile din lemn masiv albe vor rămâne întotdeauna în topul preferințelor, mai ales în spațiile unde se dorește o atmosferă cât mai aerisită, elegantă și luminoasă. În timp ce ușile cu geam oferă o deschidere mai mare, impresia de spațiu, ușile clasice oferă sentimentul de intimitate și siguranță.

În ce stiluri de amenjări interioare se potrivesc ușile albe de interior?

În funcție de designul pe care îl dorești pentru ușa (simplă, cu diverse modele în relief sau cu sticlă), ușa albă poate fi integrată în nenumărate stiluri, de la cel nordic/scandinav (care merge preponderent pe alb), până la amenajări rustice/provensale, shabby chic, minimaliste etc. Cerul este limita, cu alte cuvinte.

 

De ce să alegi uși interior albe din lemn masiv?

Spre deosebire de ușile din PAL, aluminiu sau alt tip de material, ușile din lemn sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Printre cele mai importante avantaje ale unor uși din lemn masiv, enumerăm:

Ușa este cartea de vizită a locuinței tale, cartea ta de vizită. La Apium Wood înțelegem importanța unor uși de interior din lemn, de calitate, și faptul că rolul lor este atât practic, cât și estetic. De aceea, folosim diverse esențe, ca tei, frasin sau stejar, pentru a realiza obiecte unice, finisate manual și care să reziste în timp. Ușile noastre sunt adevărate piese de rezistență ale casei tale!

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0744656101