fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Despre noi

„Omul are multe chipuri. Lemnul are multe chipuri. Lemnul nu folosește nicio strategie. Lemnul nu se prezintă, nu-și pune măști falsificatoare ale sinelui în funcție de diferitele situații. Lemnul nu este demagogic, nu râde, nu plânge. Lemnul nu dorește să se înfățișeze nimănui. Lemnul, pur și simplu, este.” (Citat din Peter Sragher)

Elementele realizate din lemn masiv sunt cea mai deosebită și mai elegantă modalitate de decorare a unei locuințe. Creează o atmosferă liniștită și deosebită, având un impact pozitiv asupra stării de sănătate și a psihicului. Toate acestea, combinate cu o alegere potrivită a esențelor de lemn și a baițurilor, conferă o aură unică și pozitivă oricărei case.

La Apium Wood, transformăm lemnul în obiecte deosebite, făcute să reziste în timp. Atenția noastră pentru detalii, pasiunea cu care prelucrăm esențele de tei, stejar sau frasin, precum și înțelegerea nevoilor clientului ne ajută să creăm elemente cu un design unic, perfecte pentru casele dumneavoastră.

Ușile din lemn masiv sunt alegerea ideală

Ușa, esențială în fiecare casă, are o dublă funcționalitate: pragmatic (separă încăperile, oferă intimitate, protejează etc.) și estetic (ușile trebuie să fie în perfectă armonie cu întregul design al casei, iar calitatea lor este deosebit de importantă asupra impactului pe care îl oferă). Ele întrunesc tradiția în arta de prelucrare a lemnului cu eleganța, confortul și calitatea.

De asemenea, ușile din lemn masiv sunt foarte rezistente în timp, iar un design bine ales nu se va demoda niciodată. O astfel de ușă va fi întotdeauna impunătoare și va crea un efect „wow” asupra încăperilor, fiind primul element pe care îl observăm în orice casă.

Scări din lemn masiv

O casă cu scară interioară va avea întotdeauna un farmec aparte. Ea duce către un loc care nu ne este vizibil, așadar prezența ei este învăluită în mister. Prin natura sa, o scară este supusă la utilizări zilnice, repetate, așadar este important să investiți deodată într-un obiect de calitate superioară, care să se mențină, atât funcțional, cât și estetic, pe termen lung.

Amenajări

Gândiți pe termen lung. Elemente din lemn masiv (scări, uși, mobilă etc.), înseamnă, pe lângă componenta estetică și confortul pe care îl oferă, un plus adăugat la valoarea locuinței, în cazul în care vreodată vă gândiți să vindeți imobilul.

Toate produsele noastre sunt făcute din elemente naturale, începând de la lemn și continuând cu baițurile și lacurile pe care le folosim. Finisajele sunt profesionale, marca RENNER by Kroncolor.

Vizitele în showroom-ul Apium Wood din Calea Moinești 80, Mărgineni, Bacău se fac doar cu programare telefonică la 0756 864 466.

Apium Wood este membru al clusterului din domeniul lemnului Pro Wood, al cărui scop este susținerea întreprinderilor din domeniul exploatării forestiere, din industria semifabricatelor din lemn şi industria mobilei.

Sună la 0744656101