fbpx

Calea Moinesti 80

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 09:00-18:00

Uși glisante

Ușile glisante sau culisante în perete, în cazul în care nu sunteți familiarizați cu ele, sunt uși care alunecă ușor în interiorul peretelui, eliminând spațiul necesar pentru o ușă standard.

În timp ce ușile culisante sau glisante în perete au fost folosite uneori în case din epoca victoriana pentru a separa spațiile de locuit, ele sunt, de asemenea, folosite în case noi, fiind ușor de montat și cu un design modern.

UȘI GLISANTE ÎN PERETE

Ușile culisante sau glisante în perete sunt un atribut al caselor moderne, care delimitează și separă discret diverse încăperi sau zone de activitate, contribuind totodată la mărirea vizuală a spațiului.
În apartamentele sau garsonierele mici, ușile culisante sau glisante din sticlă pot înlocui cu brio anumiți pereți, separând la nevoie zonele de activitate și păstrând în același timp senzația de spațiu degajat.

Alegerea sistemului de culisare/glisare și a modelului ușii se va face în funcție de spațiul disponibil, dar și de stilul de amenajare a întregii locuințe.

Trebuie să mai știți și că ușile culisante sau glisante pot înlocui absolut orice ușa din casa dumneavoastră, fie că vorbim despre baie, bucătărie, dormitor, living, hol sau chiar camera copiilor, mai ales dacă locuiți într-un apartament mic și cautați soluții de optimizare a spațiului.

Principalele avantaje ale ușilor culisante sau glisante în perete

Economie de spațiu
Acesta este principalul avantaj al ușilor culisante sau glisante în perete și este cunoscut tuturor. Ele culisează în interiorul peretelui, lăsând liber pereți și nu ocupă spațiu. De aceea, ele devin o resursă adevărată și adecvată în cadrul camerelor înguste care economisesc centimetri utile.

Confort și funcționalitate
Ușa culisantă sau glisantă este o resursă în cazul în care există probleme de spațiu, dar, de asemenea, o solutie excelentă pentru arhitectură și design în medii mai mari.

Ușor și rapid de instalat
Este nevoie de mai puțin de două zile lucrătoare și de intervenția a doi profesioniști pentru a instala o ușă glisantă.

Abilitatea de a adăuga accesorii
O ușă glisantă pot fi echipate cu dispozitive speciale, care, de exemplu, încetini în timpul închiderii panoului, evitând riscul de rănire prin strivire. Sau auto-închidere, accesoriul care se închide automat ușa în locul tău. Toate acestea fără a rupe în jos porțiunea de perete care găzduiește sistemul de glisare.

Varietatea de materiale si finisaje
Sticla, sticla combinata cu aluminiu sau lemn. Alegerea materialelor și finisajelor sunt nelimitate. La acestea se adaugă alegerea ușilor plane, în secțiune, telescopice, sau curbe. Finisajele sunt profesionale, marca RENNER by Kroncolor.

 

Vizitele în showroom-ul Apium Wood din Calea Moinești 80, Mărgineni, Bacău se fac doar cu programare telefonică la 0756 864 466.

Galerie foto uși culisante în perete

Cere o ofertă
    Sună la 0744656101