fbpx

Calea Moinesti 80

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 09:00-18:00

Scări interioare lemn

Scara din lemn masiv, farmecul oricărei case

O casă cu scară interioară va avea întotdeauna un farmec aparte. Ea duce către un loc care nu ne este vizibil, așadar prezența ei este învăluită în mister.

Gândiți pe termen lung

Fiind o piesă centrală a casei, este important să alegeți o scară din lemn masiv, care se impune prin noblețea lemnului utilizat și a designul special, dar mai ales prin rezistența în timp. Prin natura sa, o scară este supusă la utilizări zilnice, repetate, așadar este important să investiți deodată într-un obiect de calitate superioară, care să se mențină, atât funcțional, cât și estetic, pe termen lung. O scără din lemn masiv, precum și alte elemente din lemn masiv (uși, mobilă etc.), înseamnă un plus adăugat la valoarea locuinței, în cazul în care vreodată vă gândiți să vindeți imobilul.

Fiabile, ușor de întreținut

Scările din lemn masiv sunt ușor de întreținut și de curățat. Mai mult decât atât, sunt ușor de adaptat oricărei locuințe și pot fi decorate cu ușurință, pentru a oferi note speciale încăperii.

Prețul se calculează la cerere

Modelele se pot produce la cerere din diferite esente cum ar fi frasin, stejar, fag.
Scara contine treapta si contra-treapta intreaga.
Nuante disponibile: natur, mahon, nuc, stejar, venghe, cires si altele.
Montarea scarilor se face prin lipire cu adeziv profesional Sikabond T52 Parquet.
Finisajele sunt profesionale, marca RENNER by Kroncolor.

Vizitele în showroom-ul Apium Wood din Calea Moinești 80, Mărgineni, Bacău se fac doar cu programare telefonică la 0756 864 466.

Cere o ofertă
    Sună la 0744656101