fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Mobilă din lemn masiv, materialul ideal la toate

Știți deja că la Apium Wood lucrăm cu măiestrie uși din lemn masiv și scări, de asemenea, din lemn masiv. Dar, în cazul unor proiecte mai ample, ne place să producem și mobilă lemn masiv. Lucrăm  piese mici, avem grijă la detaliile care fac diferența, pentru ca spațiul să fie unul amenajat armonios, cu elemente aflate în perfectă concordanță.

Mobilă lemn masiv: amenajari interioare marca Apium Wood

Bucuria și plăcerea de a lucra cu lemn masiv, noblețea lui, mirosul și textura, toate coroborate cu arta de prelucrare a lemnului, ne ajută să producem uși, scări și elemente de decor unice, pe măsura așteptărilor și a dorințelor tale. Dacă îți dorești o casă primitoare, confortabilă, în care să te simți protejat și mereu binedispus, alege câteva elemente din lemn masiv. Decorurile noastre din lemn se impun prin designul elegant, personalizat în funcție de preferințele clientului,  și prin calitatea excelentă a lemnului folosit. Sunt ușor de întreținut, foarte rezistente în timp și oferă locuinței o imagine aparte. Lemnul masiv oferă o multitudine de avantaje: este ecologic; are un miros natural plăcut, este „materie vie” care respiră; este unul dintre cele mai durabile materiale folosite în construcție; nu se demodează niciodată, piesele din lemn masiv fiind printre cele mai apreciate la târgurile de specialitate.

Diferența stă în micile detalii, care au rolul de a conferi armonie și eleganță încăperii, prin însăsi discreția lor. De aceea, la Apium Wood acceptăm realizarea micilor piese de mobilier în cadrul unor proiecte mai mari, pentru a ne asigura că totul este realizat într-un echilibru perfect. Printre proiectele noastre în care am făcut și mobilă lemn masiv, iată câteva fotografii concludente:

Pat Montessori. Camera copiilor – un univers în care își au locul doar veselia, poveștile frumoase și imaginația fără granițe. Ai grijă ca tot ceea ce alegi pentru camera celor mici să fie de cea mai bună calitate și să le ofere confort și siguranță.

mobilă lemn masiv

 

Piese mici de mobilier. Decoruri unice, în perfectă armonie cu locuința ta.

Mască de calorifer, lambriuri, panouri de lemn – diferența stă în detalii.

Sperăm că vă plac proiectele noastre. Noi lucrăm cu mare drag fiecare element în parte. Tratăm lemnul întotdeauna cu respect, iar asta se vede în fiecare produs Apium Wood. Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0744656101