fbpx

Calea Moinesti 80

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 09:00-18:00

Amenajare Apium Resort – uși și mobilier din lemn masiv

Apium Resort este un proiect al familiei „Apium”, un loc de poveste pe care l-am amenajat ca pentru noi, dar de care să vă bucurați voi toți cei care doriți să petreceți momente de relaxare, cu familia și prietenii, în preajma naturii. Vila Apium dispune de 4 camere cu baie proprie, living de copii și living de adulți, terasă, fire cort (zonă foc de tabără), zona de ceaun-grătare. Capacitatea este de 4 familii, iar în cazul unui grup mai mare se pot folosi și canapelele extensibile din cele două living-uri.

Așa cum era de așteptat, pentru amenajarea interioară am folosit ușile și corpurile de mobilier din lemn, lucrate în atelierul Apium Wood.

Descriere uși: model ușă cu frezare clasică, izolație fonică și dublu falt, grosime 56 mm; cadru din lemn masiv placat cu MDF cu grosime de 8mm, iar la interior panou fonoizolant cu grosime de 40mm; feronerie: balamale ascunse aurii, marca AGB, broască magnetică AGB, mâner premium Linea Calli. Finisaj profesional marca Renner, culoarea CS 023. Tocuri și pervaze din lemn masiv, profilate.

Ușile cu sticlă sunt din lemn masiv stratificat, cu grosime 56mm, cu dublu falt; feronerie: balamale ascunse aurii, marca AGB, broască magnetică AGB, mâner premium Linea Calli. Finisaj profesional marca Renner culoarea, CS 023. Toc fals din MDf 3D cu pervaze profilate; sticlă transparentă, grosime 4mm.

Descriere mobilier: corpuri de mobilier pentru baie cu panouri, realizate din lemn masiv de stejar cu miez din panel la interior, finisaj acrilic în 4 straturi, marca Renner by Kroncolor.

Masca calorifer este fabricată din MDF 3D, cu plasă metalică.

Masa este din lemn masiv de stejar și are  dimensiunile: 4,2m x 1,2m, fiind gândită pentru 16 persoane. Picioarele mesei, arcuite, sunt din lemn masiv stratificat.

Mai jos, vei găsi câteva fotografii atât pentru a prezenta ușile și piesele de mobilier lucrate de noi, cât și pentru a-ți face o idee legată de resort.

Ne poți contacta prin email pe office@apiumwood.ro, la telefon: 0756 864 466 sau pe pagina de Facebook și Instagram.

Sună la 0744656101