fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Scări elegante, albe, din lemn masiv

Pentru proiectul  pe care îl puteți vedea în galeria foto de mai jos, am optat pentru o combinație de culori contrastantă: alb și maro închis. Alegerea culorilor este elegantă, clasică am putea spune, și întregește stilul de amenajare interioară pe care și l-au ales proprietarii casei. Ca de fiecare dată, am acordat o atenție deosebită detaliilor – lemnul masiv utilizat a fost sculptat cu măietrie în atelierul nostru, apoi finisajele s-au făcut cu vopseluri profesionale marca RENNER by Kroncolor. Scara conține treaptă și contra-treaptă întreagă.

Fiabile, ușor de întreținut

Scările din lemn masiv sunt ușor de întreținut și de curățat. Mai mult decât atât, sunt ușor de adaptat oricărei locuințe și pot fi decorate cu ușurință, pentru a oferi note speciale încăperii.

Proiecte personalizate – fiecare casă, cu scara ei

Modelele se pot produce, la cerere, din diferite esențe, cum ar fi frasin, stejar, fag. Nuanțele disponibile sunt natur, mahon, nuc, stejar, venghe, cireș, dar și altele, în funcție de preferințele clienților și de paleta coloristică deja existentă în casă.

Ne poți contacta prin email pe office@apiumwood.ro, la telefon: 0756 864 466 sau pe pagina de Facebook.

Sună la 0744656101