fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Uși interioare albe din lemn, cu finisaje de top

Ușa este și un element decorativ. Puteți, de la alegerea modelului de ușă, să vă construiți, apoi, întregul concept de amenajare al locuinței. Sau, dacă știți care e stilul potrivit pentru dumneavoastră, puteți realiza modelul ușii astfel încât să se potrivească cu conceptul de bază. Indiferent cum alegeți să faceți amenajarea locuinței, un lucru este cert: ușa este un element de o importanță deosebită, care unește, completează și dă consistența întregului spațiu.

În cele ce urmează, vă prezentăm un nou proiect drag nouă. Am optat pentru lemn masiv triplustratificat cu blind de tei, tăblii din MDF 3D și din lemn la cele băițuite. Grosimea este de 42 mm.

Tocurile sunt profilate pe rotund și sunt executate din lemn masiv stratificat de tei, prevăzute cu extensii suplimentare din MDF/LEMN la grosimea zidului și pervazuri din lemn masiv drepte, reglabile pe ambele fețe, încheiate la 90°.

Pentru etanșare,  am folosit cheder marca SCHLEGEL-GERMANIA, din material composit, cu rezistență mare la uzură.

Feroneria folosită este fabricată în Italia și se compune din: broasca de interior AGB (cu cheie de interior sau opțional blocaj wc), balamale reglabile 3D și mânere din două piese, model standard.

Finisajul se execută cu produse profesionale marca RENNER, culoare ALB.

Ușa model U20
Pervaz profilat si capitel 6 200 1200
Maner Roxane satinat

Sună la 0744656101