fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Uși de interior somptuoase, albe, din lemn masiv

Albul este întotdeauna una dintre cele mai cerute nuanțe, dar, sinceri să fim, este și cea mai ușor de integrat/adaptat interioarelor; creează senzația de loc spațios și luminos. Ușile și elementele de culoare albă sunt și foarte elegante, dar la fel de bine se adaptează și unui stil simplu, sobru, minimalist.

Pentru acest proiect, am fabricat uși din lemn masiv stratificat. După cum puteți vedea și în galeria foto, am lucrat modele și cu geam, și compacte. Clientul a optat pentru ușile cu geam transparent în zona de living, pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare, în timp ce, datorită ramelor fine de lemn alb, se creează și sentimentul de intimitate. Desigur, pentru camerele de dormit, s-a optat pentru ușile fără elemente din sticlă.

Toate ușile sunt decorate cu detalii fine pe margini, așa cum bine puteți vedea în fotografiile de detaliu, pentru un plus de eleganță și rafinament.

Așa cum v-am obișnuit, ușile sunt prevăzute cu toc, extensii de toc până la 30cm, pervazuri pe ambele părți, cheder, 3 balamale (3D reglabile), sticlă, broască, mâner, montaj și transport, toate fiind incluse în preț. Feronerie AGB. Lacurile folosite sunt profesionale. Finisajele sunt profesionale, marca RENNER by Kroncolor.

Ne poți contacta prin email pe office@apiumwood.ro, la telefon: 0756 864 466 sau pe pagina de Facebook.

Sună la 0744656101