fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Uși culisante în perete. Modele și avantaje

Ești în căutarea unor uși culisante în perete care să fie făcute pe stilul tău de design interior? Păi ne-ai găsit la fix. La Apium Wood orice model de ușă poate deveni realitate. Folosind întotdeauna materiale de calitate superioară, ușile noastre nu sunt doar frumoase și practice, ci și extrem de rezistente în timp.

Uși culisante în perete

Principalul avantaj oferit de o ușă culisantă este economisirea spațiului, mai ales în încăperi strâmte. Un alt avantaj este faptul că acest tip de ușă poate fi folosit în cadrul oricărui tip de spațiu, în funcție de modelul ales, încadrându-se perfect în decorul general al încăperii. Vă oferă siguranță și intimitate, la fel ca în cazul unei uși cu deschidere clasică. În funcție de stilul de amenajare interioară pentru care ați optat, modelul ușii culisante în perete poate fi gândit ca să se potrivească perfect sau puteți opta pentru un model versatil, care se adaptează oricărui tip de interioare, astfel încât să puteți face schimbări de decor, fără a fi nevoiți să schimbați și ușile.

În ceea ce privește dezavantajul acestui tip de ușă, menționăm aici instalarea lor care poate fi ușor mai anevoioasă din cauza sistemului de culisare, care presupune o nișă specială. Însă, economisirea spațiului și restul avantajelor sunt cu mult mai importante decât acest mic inconvenient.

În ceea ce privește materialul folosit, noi vă recomandăm lemnul masiv stratificat*, din esența dorită (tei, frasin, stejar etc.).  La Apium Wood producem uși glisante la comandă, având în vedere dorințele clientului, dar și de posibilitățile pe care le oferă spațiul. Astfel, produsul final este o ușă care satisface din toate punctele de vedere: funcțional, estetic, calitativ etc.

*Lemnul stratificat este un derivat al lemnului masiv, care păstrează consistența și aspectul, însă care elimină micile neajunsuri ale lemnului masiv. În funcție de produsul pentru care este folosit, lemnul stratificat poate fi alcătuit diferit.  În ceea ce privește lemnul stratificat pentru construirea ușilor, acesta se obține prin așezarea straturilor de lemn de-a lungul fibrei, nu perpendicular. Revenind, acest mod de a obține lemnul stratificat îl face mult mai stabil și mai durabil decât lemnul masiv de bază.

Modele de uși culisante în perete

Uși culisante în perete, din lemn triplu stratificat, în toc fals. Pentru acest client, am realizat uși culisante din lemn masiv stratificat de tei, în toc fals. S-a optat pentru un design clasic, iar sticla transparentă le oferă o notă elegantă, dar permite și o bună distribuire  a luminii naturale în tot spațiul. Zona de living și cea de dining&bucătărie  sunt bine delimitate, dar cu posibilitatea de a crea un open space, când se dorește, deschizând ușa culisantă dublă care delimitează zonele. Vă lăsăm câteva fotografii reprezentative pentru această lucrare, în galeria foto de mai jos.

Detalii tehnice:

Model ușă culisantă în perete, din lemn masiv stratificat de tei. Pentru aceste uși cu sistem de culisare,  am optat pentru lemn masiv triplustratificat cu blind de tei, tăblii din MDF 3D și din lemn la cele băițuite. Grosimea este de 42 mm. Tocurile sunt profilate pe rotund și sunt executate din lemn masiv stratificat de tei, prevăzute cu extensii suplimentare din MDF/LEMN la grosimea zidului și pervazuri din lemn masiv drepte, reglabile pe ambele fețe, încheiate la 90°. Pentru etanșare,  am folosit cheder marca SCHLEGEL-GERMANIA, din material composit, cu rezistență mare la uzură. Feroneria folosită este fabricată în Italia și se compune din: broasca de interior AGB (cu cheie de interior sau opțional blocaj wc), balamale reglabile 3D și mânere din două piese, model standard. Finisajul se execută cu produse profesionale marca RENNER, culoare ALB.

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

 

Sună la 0744656101