fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Uși interioare din lemn stratificat

Ușa este elementul care vă asigură siguranța în propria locuință, așadar gradul de confort pe care aceasta vi-l oferă este dat și de materialul din care este folosit. Astăzi am decis să vă prezentăm câteva uși interioare din lemn stratificat și să scoatem în evidență câteva dintre avantajele pe care acestea le oferă.

Uși interioare din lemn stratificat

Ușa este și un element decorativ. Puteți, de la alegerea modelului de ușă, să vă construiți, apoi, întregul concept de amenajare al locuinței. Sau, dacă știți care e stilul potrivit pentru dumneavoastră, puteți realiza modelul ușii astfel încât să se potrivească cu conceptul de bază. Indiferent cum alegeți să faceți amenajarea locuinței, un lucru este cert: ușa este un element de o importanță deosebită, care unește, completează și dă consistența întregului spațiu. Dacă tot are o importanță atât de mare, atunci cum ne decidem care material este mai potrivit: lemn masiv simplu sau lemn stratificat?

Ce diferență există între o ușă din lemn masiv și una din lemn stratificat?

Lemnul stratificat este un derivat al lemnului masiv, care păstrează consistența și aspectul, însă care elimină micile neajunsuri ale lemnului masiv. În funcție de produsul pentru care este folosit, lemnul stratificat poate fi alcătuit diferit.  În ceea ce privește lemnul stratificat pentru construirea ușilor, acesta se obține prin așezarea straturilor de lemn de-a lungul fibrei, nu perpendicular. Probabil că ați mai găsit și denumirea de „lemn laminat” – este același lucru cu lemnul stratificat. Revenind, acest mod de a obține lemnul stratificat îl face mult mai stabil și mai durabil decât lemnul masiv de bază.

Pentru obținerea lemnului stratificat, sunt necesare mai multe etape, dintre care cea mai importantă este eliminarea nodurilor și a eventualelor defecte ale lemnului masiv, rezultatul fiind un produs finit impecabil, cu rezistență în timp și mai mare.

Modele de uși interioare din lemn stratificat – Apium Wood

La Apium Wood lemnul masiv este materia noastră de bază. Îl respectăm și îl tratăm cu toată dragostea noastră pentru lucrurile durabile, înțelegând că lemnul este una dintre resursele naturale de neegalat. Astfel, am creat în atelierul nostru uși interioare din lemn triplustratificat, respectând cele mai exigente norme de prelucrare a lemnului.

Sperăm că vă plac proiectele noastre. Noi lucrăm cu mare drag fiecare element în parte. Tratăm lemnul întotdeauna cu respect, iar asta se vede în fiecare produs Apium Wood. Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0744656101