fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Calitatea detaliilor contează, mai ales la ușile din lemn

Ușile din lemn sunt indispensabile oricărei locuințe. Desigur că se poate opta pentru o ușă cumpărată dintr-un magazin de profil, însă un model făcut pe comandă îți va da siguranța că ușa se va potrivi perfect încăperii tale, că se va integra cu succes în stilul de interior ales pentru amenajarea spațiului și că vei beneficia de un produs foarte rezistent în timp, cu finisaje excelente și accesorii de cea mai bună calitate.

Din respect pentru clienții noștri, dar și pentru materia primă de calitate superioară pe care o folosim – esențe de lemn masiv – pentru fabricarea ușilor de lemn masiv Apium Wood utilizăm doar produse profesionale. Rezultatul: o ușă perfectă, de la balamale, până la clanță :).

Feronerie AGB – mânerul unei uși este asemenea unei bijuterii

AGB este cel mai mare producător de feronerie pentru uși din lemn (și ferestre) din Italia, recunoscut la nivel internațional. Produsele lor sunt excepționale, atât din punct de vedere al durabilității, cât și estetic. Pentru fiecare model de ușă, există o broască potrivită, fie că vorbim despre un stil foarte elegant, fie că este vorba despre un model ultramodern.

Finisaje profesionale marca Kronocolor by Renner

Pentru finisarea produselor noastre, folosim doar lacuri și finisaje profesionale. Noi am optat pentru cele de la Kronocolor by Renner pentru că sunt de calitate foarte bună, dar și pentru că nu conțin formaldehida – o substanță care poate cauza probleme de sănătate oamenilor. Produsele pe care le folosim pentru finisaj sunt Eco friendly și oferă un aspect final deosebit ușilor și pieselor de mobilier pe care le fabricăm în atelierul nostru.

Cu ajutorul acestor produse, lemnul pe care îl folosim la fabricarea ușilor din lemn masiv  sunt protejate de agenții biologici de degradare.

Galerie foto

Ce tipuri de uși din lemn masiv fabricăm?

Ușile glisante sau culisante în perete, în cazul în care nu sunteți familiarizați cu ele, sunt uși care alunecă ușor în interiorul peretelui, eliminând spațiul necesar pentru o ușă standard.

Ușile în stil francez sunt din ce în ce mai apreciate în întreaga lume, datorită aspectului deosebit de elegant, a faptului că se potrivesc oricărui tip de locuință, dar și pentru că permit ca încăperile să fie foarte bine luminate, în mod natural, datorită geamului.

Uși clasice. Modelele de uși din lemn masiv la comandă pot fi realizate după viziunea clientului, în nuanțele și esența de lemn aleasă de ei. De la uși cu aspect modern/minimalist, până la cele cu aspect retro-clasic, orice ușa aveți în gând se poate realiza în atelierul nostru.

Sperăm că vă plac proiectele noastre. Noi lucrăm cu mare drag fiecare element în parte. Tratăm lemnul întotdeauna cu respect, iar asta se vede în fiecare produs Apium Wood. Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0744656101