fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Ușă culisantă din lemn masiv, cu aspect clasic-elegant

Cine spune că o ușă culisantă nu poate fi și foarte elegantă? Ușile noastre fac parte din povestea fiecărei locuințe, așadar, indiferent că optați pentru o ușă cu deschidere clasică sau pentru una culisantă, noi vom construi pentru voi ușa perfectă.

Dacă nu sunteți familiarizați cu acest tip de ușă, venim noi să vă lămurim câteva aspecte care vă vor convinge, cu siguranță, că o ușă culisantă (sau glisantă) este o investiție la fel de bună și de sigură ca în cazul ușilor cu deschidere clasică.

Ușă culisantă – avantaje

O să vă întrebați de ce vorbim doar despre avantaje, din moment ce nimic pe lumea asta nu poate fi perfect, adică fără dezavantaje. Vom vorbi și despre acestea, dar mai important este să vedeți beneficiile unei astfel de uși, care le întrec în număr pe celelalte. În cazul în care nu știați, ușa culisantă nu este o inveție tocmai recentă, existând încă din perioada victoriană.

Principalul avantaj oferit de o ușă culisantă este economisirea spațiului, mai ales în încăperi strâmte. Un alt avantaj este faptul că acest tip de ușă poate fi folosit în cadrul oricărui tip de spațiu, în funcție de modelul ales, încadrându-se perfect în decorul general al încăperii. Vă oferă siguranță și intimitate, la fel ca în cazul unei uși cu deschidere clasică. Și din punct de vedere al modelului, aveți aceeași libertate de alegere: tipul și culoarea materialului folosit, cu sau fără sticlă/geam etc. Mai mult decât atât, dacă ați crezut că o ușă culisantă nu poate avea decât un aspect monoton, aflați că ele pot avea un design clasic-elegant de excepție.

Iată un proiect Apium Wood de care suntem tare mândri: uși culisante, albe, din lemn triplustratificat, model clasic-elegant, cu sticlă.

În ceea ce privește dezavantajul acestui tip de ușă, menționăm aici instalarea lor care poate fi ușor mai anevoioasă din cauza sistemului de culisare, care presupune o nișă specială. Însă, economisirea spațiului și restul avantajelor sunt cu mult mai importante decât acest mic inconvenient. Despre acest tip de uși am mai vorbit și pe blogul nostru. Vă invităm să citiți și acest articol – Uși glisante din lemn masiv –  și să vă delectați cu superbele modele de uși culisante, marca Apium Wood.

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0744656101