fbpx

Calea Moinesti 80

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 09:00-18:00

Perete decorativ lemn

De ce iubim să lucrăm cu lemnul? Pentru că posibilitățile pe care ni le oferă sunt infinite, iar calitatea finală a produselor este extraordinară. În calitate de producători de uși lemn masiv și scări lemn, încercăm să le oferim clienților noștri produse premium, care să se păstreze estetic și funcțional pe o perioadă foarte lungă de timp, ca să nu spunem chiar o viață :). De asemenea, ne-am extins oferta și, la cerere, în cadrul unui proiect mai amplu, realizăm și alte piese din lemn, cum ar fi perete decorativ lemn, piese de mobilier, măști pentru calorifere, paturi și altele.

Perete decorativ lemn – oferă-i spațiul tău un plus de eleganță

Un perete decorativ din lemn poate fi construit fie pur și simplu pentru a aduce un plus de eleganță unei încăperi, fie pentru a separa o cameră mai mare în două spații cu utilizări diferite. În cele ce urmează, vrem să vă prezentăm câteva dintre modelele de pereți decorativi din lemn pe care le-am realizat de-a lungul timpului.

Multifuncționalitatea obiectelor este foarte importantă într-o locuință. Tot ceea ce facem trebuie să fie deopotrivă estetic, dar și practic. Elementele de decor, din lemn, sunt din ce în ce mai căutate. Lemnul oferă o notă proaspătă, ne oferă sentimentul că suntem mai aproape de natură și, de asemenea, încăperile capăta un aspect unic și foarte confortabil. De la pereți despărțitori până la panouri decorative elegante, orice model de perete decorativ lemn poate fi realizat în conformitatea cu dorințele voastre.

La fel ca în cazul ușilor din lemn sau a scărilor interioare din lemn, și în ceea ce privește articolele de amenajare interioară utilizăm aceleași materiale prime de înaltă calitate și finisaje profesionale  marca RENNER by Kroncolor.

Dacă sunteți interesați și de alte articole de amenajări interioare, vă invităm să le descoperiți aici.

Sperăm că vă plac proiectele noastre. Noi lucrăm cu mare drag fiecare element în parte. Tratăm lemnul întotdeauna cu respect, iar asta se vede în fiecare produs Apium Wood. Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0744656101