fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Uși din lemn masiv la comandă

Apium Wood, firmă cu tradiție în prelucrarea lemnului, vă oferă posibilitatea de a vă face uși din lemn masiv la comandă, care se vor potrivi perfect în locuințele dumneavoastră. Ușile marca Apium Wood întregesc decorul casei într-un mod autentic. Calitatea superioară a produselor noastre, realizate din lemn masiv stratificat, cu finisaje profesionale, este atuul nostru.

Uși din lemn masiv la comandă: modele cu deschidere clasică

La Apium Wood înțelegem importanța unor uși de interior din lemn, de calitate, și faptul că rolul lor este atât practic, cât și estetic. De aceea, folosim diverse esențe, ca tei, frasin sau stejar, pentru a realiza obiecte unice, finisate manual și care să reziste în timp. Ușile noastre sunt adevărate piese de rezistență ale casei tale! Prețurile pentru ușile din lemn masiv realizate la comandă încep de la 2750 lei, costul variază în funcție de modelul dorit, dimensiuni, nuanța lemnului și accesorii.

Uși din lemn masiv la comandă: modele culisant/glisante

Ușile glisante sau culisante în perete, în cazul în care nu sunteți familiarizați cu ele, sunt uși care alunecă ușor în interiorul peretelui, eliminând spațiul necesar pentru o ușă standard.

În timp ce ușile culisante sau glisante în perete au fost folosite uneori în case din epoca victoriana pentru a separa spațiile de locuit, ele sunt, de asemenea, folosite în case noi, fiind ușor de montat și cu un design modern. Principalul avantaj oferit de o ușă culisantă este economisirea spațiului, mai ales în încăperi strâmte. Un alt avantaj este faptul că acest tip de ușă poate fi folosit în cadrul oricărui tip de spațiu, în funcție de modelul ales, încadrându-se perfect în decorul general al încăperii. Vă oferă siguranță și intimitate, la fel ca în cazul unei uși cu deschidere clasică.

Modelele de uși din lemn masiv la comandă pot fi realizate după viziunea clientului, în nuanțele și esența de lemn aleasă de ei. De la uși cu aspect modern/minimalist, până la cele cu aspect retro-clasic, orice ușa aveți în gând se poate realiza în atelierul nostru. Folosim lemn masiv de cea mai bună calitate și finisaje profesionale marca Renner by Kronocolor.

Apium Wood, tradiție în prelucrarea lemnului

La Apium Wood, transformăm lemnul în obiecte deosebite, făcute să reziste în timp. Atenția noastră pentru detalii, pasiunea cu care prelucrăm esențele de tei, stejar sau frasin, precum și înțelegerea nevoilor clientului ne ajută să creăm elemente cu un design unic, perfecte pentru casele dumneavoastră. Din gama noastră de produse, realizate pe comandă, se numără, pe lângă ușile din lemn masiv, și scările interioare, mici piese de mobilier și accesorii (realizate în cadrul proiectele ample).

Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

Sună la 0744656101