fbpx

Calea Moinesti 30 H

Mărgineni, Bacău

0744 656 101

L-V, 08:00-16:00

Alege o ușă fabricată special pentru locuința ta – uși interior marca Apium Wood

Piața de uși interior abundă în modele, variate și disponibile în toate culorile și stilurile. Prețurile sunt și ele variate, în funcție de modelul ușii, dar mai ales de calitatea materialului. Este simplu să cumperi uși de interior direct dintr-un magazin, însă dacă îți dorești cu adevărat ceva special, atunci cel mai bine ar fi să apelezi la o firmă care produce uși  lemn masiv, așa cum suntem și noi. Nimic nu se compară cu senzația pe care ți-o dă o ușă de calitate superioară, creată special pentru locuința ta.

uși interior

Avantajele unor uși interior făcute la comandă

La Apium Wood înțelegem importanța unor uși interior din lemn, de calitate, și faptul că rolul lor este atât practic, cât și estetic. De aceea, folosim diverse esențe, ca tei, frasin sau stejar, pentru a realiza obiecte unice, finisate manual și care să reziste în timp. Cu siguranță, nu se va compara o ușă de serie, cumpărată din magazin, cu o ușă din lemn masiv pe comandă.

Poți alege unul dintre modele disponibile în portofoliul nostru sau poți să vii cu propriul model, design unic, pe care noi îl vom fabrica pentru tine, la dimensiunile dorite. De la uși cu aspect modern/minimalist, până la cele cu aspect retro-clasic, orice ușa aveți în gând se poate realiza în atelierul nostru. Folosim lemn masiv de cea mai bună calitate și finisaje profesionale marca Renner by Kronocolor.

Ce tipuri uși interior fabricăm?

Ușile glisante sau culisante în perete, în cazul în care nu sunteți familiarizați cu ele, sunt uși care alunecă ușor în interiorul peretelui, eliminând spațiul necesar pentru o ușă standard.

În timp ce ușile culisante sau glisante în perete au fost folosite uneori în case din epoca victoriana pentru a separa spațiile de locuit, ele sunt, de asemenea, folosite în case noi, fiind ușor de montat și cu un design modern. Principalul avantaj oferit de o ușă culisantă este economisirea spațiului, mai ales în încăperi strâmte. Un alt avantaj este faptul că acest tip de ușă poate fi folosit în cadrul oricărui tip de spațiu, în funcție de modelul ales, încadrându-se perfect în decorul general al încăperii. Vă oferă siguranță și intimitate, la fel ca în cazul unei uși cu deschidere clasică.

uși interior

 

Ușile în stil francez sunt din ce în ce mai apreciate în întreaga lume, datorită aspectului deosebit de elegant, a faptului că se potrivesc oricărui tip de locuință, dar și pentru că permit ca încăperile să fie foarte bine luminate, în mod natural, datorită geamului. Sunt, de asemenea, opțiunea preferată când vine vorba să se separe spațiul, în cazul unui open space.

uși interior

Sperăm că vă plac proiectele noastre. Noi lucrăm cu mare drag fiecare element în parte. Tratăm lemnul întotdeauna cu respect, iar asta se vede în fiecare produs Apium Wood. Pentru detalii legate de activitatea noastră, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Pentru comenzi și informații, ne puteți contacta la tel. 0756864466.

 

Sună la 0744656101